lauantai 13. lokakuuta 2012

Varsinaisia petoja, mutta onneksi niin vaarattomia!

Kauan odotettu syksyn breikki on viimein täällä, ja muotoilijat ovat hiluttautuneet kotiseuduilleen lomien viettoon. Vaikka matkatavarat olisikin saanut heittää olalle jo tiistai iltapäivällä, jäi muutama ahkerampi yksilö vielä pakertamaan Milano-tuotteiden parissa. Tytöt laittoivat laserin surisemaan ja luovan hulluuden vapaalle vaihteelle. Todennäköisesti siitä syystä, että viime aikoina töitä on tehty "apinan raivolla" ja eteenpäin on menty kuin sonnilauma, tuoteperheeseen tupsahti kaksi eläinaiheista tuotetta.

Viisas pöllö päätyi lentonsa päätteeksi koristamaan pannualusta, sillä jokainen pöllö ja näppärä kotikokki viisaina tietävät, ettei kuumaa kattilaa parane laittaa pöydälle aivan noin vain! Ollessaan tauolla varsinaisesta tehtävästään, pöllön voi laittaa vaikka nojalleen tiskipöydälle seuraamaan keittiön tapahtumia. Ehkä pöllö pitää myös hiiret poissa, jolleivät ne aivan välttämättä toivo joutuvansa välipalaksi? Tämä pöllö taitaa kuitenkin olla niin kilttiä sorttia, ettei hiirillä ole huolen häivää!

Puumanainen on jokaiselle tuttu hahmo, niitä kun tapaa nykyään monessa elämän käänteessä. Televisio, radio ja lehdet kertovat omaa tarinaansa tuosta viettelemisen jalosta mestarista. Mitäpä ilta ravintolassakaan ilman puuman taiturimaista toimintaa tanssilattialla ja baaritiskin kupeessa? Heille, jotka eivät koe itseään aivan kuningatarpuuman kaltaiseksi viettelijäksi, on nyt tarjolla pikkuserkku suoraan Kuopiosta, nimittäin Pitsipantterit! Pitsipantteri on serkkuaan huomattavasti hienovaraisempi ja ehdottoman elegantti saalistaja, joka ei jätä ketään kylmäksi. Pitsipantterit korvissasi voit unohtaa tukisukat ja korsettiliivit tunnelmanluojina, olethan pukeutunut aitoon pitsiin, tuohon sensuelliin tekstuuriin!

Niin ja muuten! Lisää tuotteistamme voit lukea Tuotteemme otsikon alta ja lisätietoa tiimistämme löytyy Milano-Tiimi sivulta!

- Sofi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti