sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Kirppistelyä Muotoiluakatemialla

Eilen oli taas aika kartuttaa matkakassaamme Muotoiluakatemian perinteisellä syyskirppiksellä. Kirpakka aurinkoinen syyssää oli houkutellut paljon väkeä liikkeelle, sillä Muotoiluakatemian aulassa oli täysi hulina päällä heti ovien avauduttua aamukymmenen tienoilla.




Rento fiilis ja hyväntuulisuus vallitsi koko päivän, ja mikä tärkeintä, tavarat vaihtoivat omistajaa. Oma Milano-projektimmekin herätti myös kiinnostusta, ja voi kuinka mielettömiä kohtaamisia ihmisten kanssa sen puitteessa taas syntyikään! Jälleen kerran saimme kullanarvoisia vinkkejä ja neuvoja matkaamme varten, sekä ihania tsemppauksia matkakassamme kartutukseen. Iso kiitos niistä kaikista! :)

Käytettyjen tavaroiden lisäksi pöydästämme löytyi myös uunituorein kannatustuotteemme, piskuiset magneetit Herra&Rouva Skull-kuosilla.




Olemme siis jälleen muutaman kolikon lähempänä Milanoa, jeij! Nyt on aika vetäytyä pajatalkoisiin tekemään lisää kannatustuotteitamme, sillä joulukauden myyjäiset ja tapahtumat ovat ihan nurkan takana!



- Sini



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti