sunnuntai 18. marraskuuta 2012

Ravintolapäivä: Muotoilijat Milanoon - KakkuKahvila

Näin päivä jälkeen KakkuKahvilan voi vain todeta, että suurin ja työläin tempauksemme on varmasti meille koko tiimille se kaikkein rakkain ja ikimuistoisin. Tapahtuman valmistelut alkoivat jo monta viikkoa ennen varsinaista Ravintolapäivää. Pitkään mietittiin sitä, millaisen ravintolan taikka kahvilan haluamme pistää pystyyn, mitä haluamme siellä tarjota ja ennen kaikkea - millaisessa paikassa itse haluaisimme viettää hetken marraskuisena lauantaina herkutellen. 


Makeannälkäisinä ja kahvihampaisina luonnollisin vaihtoehto oli kahvilan perustaminen. Kakut päätyivät tuotevalikoimmiimme niiden runsauden vuoksi - jokainen voisi tuoda omaa persoonaansa ja lempimakujaan esille omissa kakuissaan. Tämä makujen kirjo nähtiinkin sitten runsaana valikoimana kakkupöydällä, jossa suolaisten piiraiden rinnalla oli niin marjaisia kakkuja, supersuklaisia kakkuja kuin salmiakkisiakin!

Muotoilijoina halusimme, ja onnellisten sattumien kautta saimme yhteistyöhön ravintolapäivään kumppaniksi Rosebud -kirjakaupan, jossa aiemmin syksyllä olimme olleet myymässä Kuopio juhlii -tapahtuman tiimoilta. Yhteistyö ja hyvätahtoisuus olivat suuressa osassa myös tilojen kanssa, kun saimme ihanan entisen galleriatilan käyttöömme kahvilallemme! Galleriatila sai torstain ja perjantain aikana uuden ilmeen kahvilana, kun kannoimme pöydät ja tuolit sisälle, pöytäliinat pöydille ja somisteet paikoilleen. Yhteistyöllä saimme nopeasti kaunista aikaan, ja tyytyväisinä saatoimme keskittyä leipomisurakkaan!
Leipominen venyi osalla aina aamun pikkutunneille asti, mutta se ei poistanut innostunutta kirkkautta tiimiläisten silmissä, kun kahvila viimein lauantaina avasi ovensa. Kaikki murehteminen ja jännittäminen unohtuivat sen siliän tien, kun kahvila tasaiseen tahtiin täyttyi kakunnälkäisistä asiakkaista.
Tunnelma oli uskomattoman ihana, kiitos kaikkien iloisella mielellä liikkeelle lähteneiden asiakkaidemme ja musiikkia meille koko päivän ahkerasti soittaneen Kyöstin. Päivä oli uskomaton ja ihana, ja monen tiimiläisen suusta kuului toive, ettei se päättyisi ikinä. Iso kaunis kiitos siis vielä kerran koko tiimin puolesta  kaikille asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja ahkerille apulaisille! Kenties helmikuussa otamme toisen erän!
Sitä ennen nähkäämme kuitenkin ensi lauantaina Kuopion torilla Joulukauden avajaisten merkeissä! -Sofi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti